logo gov

Juan Miguel Galvis Bedoya, Gobernador 2024 - 2027

Gobernación del Quindío logo-marcaquindiologo-paisajeculturalcafetero

Presidencia de la República

#Curso 
#ConoceyAplica 
#convocatoriacooperacióninternacional

Nombre del Curso: Seminar on Tourism, Hotel and Chinese Cuisine for Developing Countries

Modalidad del curso: Virtual
País oferente: República Popular de China 
Institución Oferente: China National Research Institute of Food and Fermentation Industries Corporation Limited

Página Web del oferente:
HTTP://WWW.CHINA-AURC.ORG/INDEX.PHP?M=CONTENT&C=INDEX&A=SHOW&CATID=37&ID=94

Descripción del curso: 

1. Main Training Courses and Contents
• An overview of China and China’s experience in preventing and controlling infectious diseases
• The development trend and prospect of hotel industry and tourism: it mainly presents the current situation, trend and outlook of hotel industry and tourism in China.
• Excellent hotel management -service etiquette and business etiquette: it introduces the service etiquette and business etiquette required for tourism or hotel practitioners
• Overview of Chinese food and cooking culture: it mainly introduces the time-honored Chinese food culture and the cooking cultures of different regions in China.

2. Introduction to Online Visit:

• Visit China National Research Institute of Food & Fermentation Industries Co., Ltd.;
• Visit Alumni Association of Beijing Hospitality Institute.

3. Introduction to Exchange Session

4. Speaker Profile

5. Materials to be Prepared by Participants

In order to facilitate communication with Chinese experts, please prepare communication materials related to the subjects of the seminar, such as: 

• introduction of the profession and organization or department; 
• current status and existing problems of tourism, hotel and cuisine; 
• the current cooperation with other countries and international organizations in your countries.

6. Evaluation: Evaluation forms shall be distributed to and collected from participants to evaluate the entire seminar, including all courses delivered.

Fecha límite de postulación: 16 De agosto
Fecha de Inicio del curso: 24 De agosto
Fecha final del curso: 6 De septiembre
Idioma:Inglés
Gastos que cubre: Acceso completo al curso virtual a través de la plataforma Zoom

Objetivos del Curso:

• To get the holistic knowledge of the tourism hotels and cooking experience in China in a bid to acquire a comprehensive and objective understanding of China;
• On the basis of comparison and reference, this is designed to enable each participating state to absorb the rich experience in China and improve their service, benefiting the local development of tourism and hotel industry.
• To build a platform for exchange between experts in various industries and lay a foundation for future industrial cooperation, cultural exchange and technology trade.

Dirigido a: Field or major: Tourism, hotel and cooking

Job description: Managerial and technical personnel in food, nutrition tourism, hotel and catering services in developing countries.

Como aplicar: Se deberán remitir los siguientes documentos:

• Documentos que soporten que el candidato cumple con el siguiente perfil: " funcionarios y trabajadores de departamentos, oficinas u organizaciones de estandarización de entidades públicas o privadas".
• Fotocopia del documento de identidad: cédula de ciudadanía.
• Datos de contacto: celular, número de cédula, fecha de nacimiento y correo electrónico.
• Información de cargo: entidad, cargo y nivel del cargo. (Certificación laboral/Copia de contrato)

Los documentos deben enviarse al email 
Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Necesita activar JavaScript para visualizarla.

Por favor poner en el asunto del correo el nombre del curso

Toda postulación remitida después de la fecha y hora límite de postulación no será tenida en cuenta.

Todos estos documentos deben ser remitidos en un solo archivo PDF no superior a 2 MB.

Límite de cupos: 10 Cupos
Relación con CAD: Turismo
Relación con ODS:11. CIUDADES Y COMUNIDADES SOSTENIBLES
Relación con sector Gobierno:COMERCIO, INDUSTRIA Y TURISMO 
Modalidad de Cooperación: MULTILATERAL 
Relación con PND:TRANSVERSALES 2018-2022
Límite de edad:62 años

#TúyYoSomosQuindíohttps://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t94/1/16/1f49a.png"); background-size: 16px 16px;">💚https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t15/1/16/1f49b.png"); background-size: 16px 16px;">💛https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t96/1/16/1f49c.png"); background-size: 16px 16px;">💜
Gobernación del Quindío
Roberto Jairo Jaramillo
Lina Maria Duque Ossman
Carlos Andres Quintero Segura

Banner Cooperacion

Banner BPracticas

Otros Programas y Servicios

Enlaces de interés externos

  • logo colombia
  • logo gov